O nas

Zaposlitveni center Prijlika

Zaposlitveni center Prijlika- zavod za zaposlovanje in usposabljanje invalidnih oseb, Beltinci je zasebni zavod, katerega namen je zaposlovanje oseb s statusom invalida, ki težko najdejo zaposlitev v običajni delovni sredini.

Zaposlitveni centri so posebna pravna oblika, katerega status podeljuje MDDSZ. Namenjeni so zagotavljati zaščitena delovna mesta invalidom, ki zaradi invalidnosti dosegajo od 30 do 70 odstotkov pričakovanih delovnih rezultatov in jim je Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje izdal odločbo, da so zaposljivi le na zaščitenih delovnih mestih. Naš Zaposlitveni center Prijlika zaposluje invalidne osebe iz lokalnega okolja in izvaja storitve prilagojene njihovim omejitvam. Vsi zaposleni so strokovno vodeni s strani strokovnih delavcev – mentorjev.

Izvajamo različne storitve tako za fizične kot pravne osebe:

Možnost nadomestne izpolnitve kvote:

  • Delodajalci, ki zaposlujejo najmanj 20 oseb, imajo obveznost izpolnjevati invalidsko kvoto, kar pomeni, da morajo zaposlovati od 2 do 6 % invalidov (odvisno od registrirane dejavnosti). Svojo obveznost lahko izpolnijo na dva načina:
    imajo zaposleno predpisano število invalidov ali
  • plačajo prispevek za vzpodbujanje zaposlovanja invalidov.

Delodajalec, ki ne izpolnjuje kvote z zaposlenimi invalidi, lahko delno ali v celoti zniža obveznost plačila prispevka za vzpodbujanje zaposlovanja invalidov na podlagi sklenjene pogodbe o poslovnem sodelovanju z nami. Za več informacij nas kontaktirajte!

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas na:

Naslov: Ulica Štefana Kovača 1, 9231 Beltinci

Direktor: Tomaž Rous (040-353-640)

Strokovna delavka: Sabina Šajher (051-322-739)

Facebok stran: https://www.facebook.com/zcprijlika

Instagram: https://www.instagram.com/zc_prijlika_beltinci/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/zaposlitveni-center-prijlika-beltinci/

Shopping Cart